Looking for BikePlan or long term rental? Lees verder...

Haal&Breng Service

Bijna iedereen in Nederland heeft wel een of meer fietsen bij huis staan. Helaas gaat er met enige regelmaat iets stuk, krijgt u een lekke band of heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig.

Dit brengt niet alleen kosten met zich maar ook de nodige tijd. U moet met uw fiets naar de fietsenmaker en kunt hem later pas weer ophalen. Kostbare tijd die u zeker beter kunt besteden!

Daarom introduceert Fietsverda Fietsen de Haal&Breng service. Bel, mail of app ons en wij komen uw fiets ophalen vanaf elke locatie in de stad Groningen of Leeuwarden. De fiets wordt gerepareerd of krijgt een onderhoudsbeurt en vervolgens leveren wij uw fiets weer op elke gewenste locatie af. Uiteraard kunt u de fiets ook zelf brengen waarna wij hem weer bij u thuis of op uw werk afleveren of andersom. Kortom: flexibel, makkelijk en zonder zorgen!

Voor de Haal&Breng service wordt een vergoeding van € 5,- per rit per adres gerekend. De kosten voor reparaties, onderdelen en servicebeurten zijn gelijk aan die in de winkel. Afrekenen doet u eenvoudig contant of per pin wanneer de fiets weer wordt afgeleverd. Tegen een kleine meerprijs is de Haal&Breng service ook te boeken in plaatsen rondom de steden Groningen of Leeuwarden. Informeer naar de mogelijkheden!

Via het onderstaande formulier kunt u een afspraak maken om uw fiets te laten ophalen. De benodigde werkzaamheden en kosten worden bij het ophalen van uw fiets besproken.

Voorkeursdatum:
Voorkeurstijdstip:

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Need a bike?

We offer long term bike rental from a few months up to several years. Prices start from 17 euro per month!

Lees verder...

Eigen creatie

Uw eigen fiets samenstellen? Bij ons kunt u volledig uw eigen, unieke fiets laten maken!

Lees verder...

TrapTours

Op zoek naar een leuk uitje voor hety hele gezin, een bedrijfsuitje of gewoon een leuke rondleiding door de stad? TrapTours!

Lees verder...

Website Security Test