Fiets huren? Need a rental bike? Lees verder...

Over Fietsverda

Nadat ik een aantal jaar werkzaam ben geweest in de fietsenbranche, ben ik in 2012 voor mijzelf begonnen in de Poelestraat. Sinds juni 2016 is er een vestiging in het centrum van Leeuwarden bij gekomen. Het was een grote stap om voor mijzelf te beginnen maar tot op heden ben ik nog steeds erg blij dat ik die stap destijds heb genomen. Ik wil niet zo maar een fietsenwinkel zijn maar een die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ik zal er daarom alles aan doen om u tevreden te laten zijn. De koffie staat hier altijd klaar en u kunt mij altijd om advies vragen.

Wij hebben alles op het gebied van (elektrische) fietsen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een fietsverzekering maar ook voor bijvoorbeeld het fietsplan. Voor advies over elektrische fietsen kunt u altijd een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u hebben om samen met u de perfecte E-bike uit te kiezen. Deze kunt u natuurlijk rustig uitproberen voordat u een beslissing neemt. Naast de verkoop van (elektrische) fietsen beschikken wij ook over een werkplaats en een gecertificeerde fietsenmaker. Uw racefiets, elektrische fiets of stadsfiets is bij ons altijd in goede handen. Ook slijpen wij uw fietsslot op locatie door wanneer u uw sleutel kwijt bent geraakt.

Ook kunt u bij ons fietsen huren waaronder stadsfietsen, elektrische fietsen en tandems. U kunt dan op uw eigen gemak de omgeving verkennen. Bent u zelf nog onbekend in de provincie Groningen of Friesland maar zou u wel graag Groningen willen leren kennen? Wij organiseren regelmatig fietstours en rondleidingen in de provincies Groningen en Friesland.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Eigen creatie

Uw eigen fiets samenstellen? Bij ons kunt u volledig uw eigen, unieke fiets laten maken!

Lees verder...

TrapTours

Op zoek naar een leuk uitje voor hety hele gezin, een bedrijfsuitje of gewoon een leuke rondleiding door de stad? TrapTours!

Lees verder...

Haal&Breng Service

Ook geen zin om uw fiets naar de werkplaats te brengen en weer op te halen? Voor slechts 5 euro komen wij uw fiets halen of brengen op elke gewenste locatie in of rondom de stad!

Lees verder...

Website Security Test