Fiets huren? Need a rental bike? Lees verder...

De Werkplaats

In onze goed uitgeruste werkplaatsen in Groningen en Leeuwarden kunnen wij alle soorten fietsen repareren. Van stadsfietsen en studentenfietsen tot racefietsen, ATB en elektrische fietsen. Onze vakkundig opgeleide medewerkers verrichten behalve specifieke reparaties ook algemene onderhoudsbeurten, montage van nieuwe onderdelen en het geheel opknappen van uw oude fiets.

In principe hebben wij alle onderdelen op voorraad maar mocht het zo zijn dat een onderdeel niet aanwezig is dan kunt u uw fiets gerust achterlaten. Zodra het onderdeel binnen is (meestal binnen 48 uur) dan zullen wij uw fiets zo snel als mogelijk weer rijklaar maken. In de tussentijd kunt u van ons een gratis leenfiets meekrijgen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Elektrische fiets

Altijd al een elektrische fiets willen proberen? Wij hebben een groot assortiment met diverse merken zoals Qwic, Puch en DutchID

Lees verder...

TrapTours

Op zoek naar een leuk uitje voor hety hele gezin, een bedrijfsuitje of gewoon een leuke rondleiding door de stad? TrapTours!

Lees verder...

Haal&Breng Service

Ook geen zin om uw fiets naar de werkplaats te brengen en weer op te halen? Voor slechts 5 euro komen wij uw fiets halen of brengen op elke gewenste locatie in of rondom de stad!

Lees verder...

Website Security Test