Looking for BikePlan or long term rental? Lees verder...

Tweedehands

In de winkel hebben wij een ruim assortiment tweedehands fietsen. U heeft bij ons al vanaf €75,- een goed tweedehands fiets. Alle fietsen zijn door onze monteurs nagekeken en worden vanzelfsprekend geleverd met werkende remmen en verlichting.

Bent u op zoek naar een bepaald soort fiets en vraag u zich af of deze ook tweedehands te krijgen is? In de winkel kunt u een zoekopdracht plaatsen en dan gaan wij voor u op zoek. Daarnaast maken wij ook eigen creaties van tweedehands fietsen. Ook uw tweedehands fiets kan verzekerd worden. Voor rond de € 5,- per maand kunnen wij uw fiets al verzekeren tegen diefstal en schade!

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Elektrische fiets

Altijd al een elektrische fiets willen proberen? Wij hebben een groot assortiment met diverse merken zoals Qwic, Puch en DutchID

Lees verder...

TrapTours

Op zoek naar een leuk uitje voor hety hele gezin, een bedrijfsuitje of gewoon een leuke rondleiding door de stad? TrapTours!

Lees verder...

Haal&Breng Service

Ook geen zin om uw fiets naar de werkplaats te brengen en weer op te halen? Voor slechts 5 euro komen wij uw fiets halen of brengen op elke gewenste locatie in of rondom de stad!

Lees verder...

Website Security Test