Fiets huren? Need a rental bike? Lees verder...

Bedrijven en hotels

Heeft u als bedrijf gedurende een langere periode (minimaal drie maanden) fietsen nodig voor uw medewerkers of gasten? Bij ons kunt u voor een lange termijn fietsen huren. Naast het feit dat lange termijn huur uiteraard goedkoper is dan daghuur heeft u altijd het gewenste aantal fietsen tot uw beschikking. In overleg kan (klein) onderhoud op locatie plaatsvinden. Mocht u de voorkeur hebben voor nieuwe fietsen dan kunnen wij u ook fietsen op lease basis ter beschikking stellen.

Voor hotels, restaurants en congrescentra bieden wij een interessant arrangement aan. Afhankelijk van uw behoefte is een aantal huurfietsen standaard op uw locatie aanwezig. U kunt deze fietsen direct aan uw gasten verhuren en handelt zelf de financiële aspecten af. Wij brengen u vervolgens maandelijks een huurprijs per daadwerkelijk verhuurde dag in rekening. Op deze wijze heeft u altijd voldoende fietsen staan zonder de vast kosten. Het onderhoud nemen wij uiteraard voor onze rekening en (klein) onderhoud kan op uw eigen locatie plaatsvinden.

Heeft u eenmalig een grote hoeveelheid (minimaal 100) fietsen nodig voor een evenement of congres? Kijkt u dan op de pagina Offerte evenementen voor de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Elektrische fiets

Altijd al een elektrische fiets willen proberen? Wij hebben een groot assortiment met diverse merken zoals Qwic, Puch en DutchID

Lees verder...

TrapTours

Op zoek naar een leuk uitje voor hety hele gezin, een bedrijfsuitje of gewoon een leuke rondleiding door de stad? TrapTours!

Lees verder...

Haal&Breng Service

Ook geen zin om uw fiets naar de werkplaats te brengen en weer op te halen? Voor slechts 5 euro komen wij uw fiets halen of brengen op elke gewenste locatie in of rondom de stad!

Lees verder...

Website Security Test