Looking for BikePlan or long term rental? Lees verder...

Premies

Nederland is een fietsland bij uitstek. Zo zijn er in Nederland circa 18 miljoen fietsen waarvan 1 miljoen elektrische fietsen. Nederlanders gebruiken hun fiets veel en vaak. Een goede fiets is dan ook een waardevol bezit. Schades kunnen echter tot onverwachte kosten leiden. Helaas zijn er ook veel mensen die het niet zo nauw nemen met de eigendom van een ander waardoor Nederland wereldrecordhouder is op het gebied van gestolen fietsen.

U kunt uw fiets al voor € 4,50* per maand verzekeren tegen diefstal en schade! Zeker in de stad Groningen is dit helaas geen overbodige luxe. Wordt uw fiets gestolen dan kunt u bij ons direct een nieuwe fiets uitzoeken voor de aanschafprijs van uw oude fiets of zelfs voor de verzekerde waarde indien die hoger is. Voor schades geldt een eigen risico van € 25,-, alles daarboven wordt dus vergoed.

U kunt bij ons in de winkel een fietsverzekering afsluiten maar ook via het contactformulier. Als u uw fiets in de winkel verzekert dan zijn wij uw contactpersoon. Dat houdt dus in dat u altijd bij ons terecht kunt als u aanspraak wilt maken op uw verzekering of als u vragen heeft over het afsluiten ervan. Deze doorlopende verzekering geldt in ieder geval voor een jaar en is daarna per maand opzegbaar.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.*De premie van €4,50 per maand geld tot een verzekerd bedrag van €500,-. Voor duurdere fietsen zal de premie hoger worden.

Elektrische fiets

Altijd al een elektrische fiets willen proberen? Wij hebben een groot assortiment met diverse merken zoals Qwic, Puch en DutchID

Lees verder...

Need a bike?

We offer long term bike rental from a few months up to several years. Prices start from 17 euro per month!

Lees verder...

Eigen creatie

Uw eigen fiets samenstellen? Bij ons kunt u volledig uw eigen, unieke fiets laten maken!

Lees verder...

Website Security Test