Looking for BikePlan or long term rental? Lees verder...

Rondleidingen en Tours

Wij organiseren regelmatig fietstours en rondleidingen in de provincie Groningen en Friesland. Samen met een gids ziet u alle mooie en historische plekken. Onze gids kent alle ins en outs van Groningen of Leeuwarden en kan u alles vertellen over de geschiedenis en de mooie culturele kunsten in en om de stad. U kunt aan deze rondleidingen en tour tochten met uw eigen fiets meedoen of bij ons een (elektrische) fiets huren. De rondleidingen en tour tochten worden elke maand in onze nieuwsbrief aangekondigd. U kunt zich aan de rechterkant gratis voor deze nieuwsbrief inschrijven.

Naast de reguliere rondleidingen en tour tochten organiseren wij ook arrangementen op maat. Dit is al mogelijk voor groepen vanaf 10 personen. De arrangementen zijn mogelijk in- of exclusief fietshuur en eventueel uit te breiden met een lunch, een diner en/of een bezoek aan een museum of een andere attractie. Heeft u een reünie, een bedrijfsuitje of een familiedag? Ga dan gezellig fietsen met onze gids en leer Groningen of Leeuwarden op een leuke manier kennen. De arrangementen zijn geschikt voor jong en oud. Voor meer informatie klikt u hier.

Uiteraard kunt u vanaf 1 juni 2016 ook fietsen huren en tours boeken bij onze vestiging in Leeuwarden.

Voor evenementen en organisatiebureaus bieden wij aantrekkelijke arrangementen aan die (white label) opgenomen kunnen worden in uw pakket. Eventueel promotiemateriaal kan door ons worden aangeleverd.

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Elektrische fiets

Altijd al een elektrische fiets willen proberen? Wij hebben een groot assortiment met diverse merken zoals Qwic, Puch en DutchID

Lees verder...

Need a bike?

We offer long term bike rental from a few months up to several years. Prices start from 17 euro per month!

Lees verder...

Haal&Breng Service

Ook geen zin om uw fiets naar de werkplaats te brengen en weer op te halen? Voor slechts 5 euro komen wij uw fiets halen of brengen op elke gewenste locatie in of rondom de stad!

Lees verder...

Website Security Test