Looking for BikePlan or long term rental? Lees verder...

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Vacature Fietsmonteur

Korte omschrijving
Wegens de aanhoudende drukte zijn wij hard op zoek naar een stressbestendige en professionele monteur met de nodige ervaring in de fietsenbranche. Ben jij op zoek naar een zelfstandige en vrije baan als fietsmonteur, lees dan vooral verder!

Bedrijf
De winkels, Fietsverda fietsen, zitten midden in het centrum van Groningen en Leeuwarden. Wij hebben een breed assortiment van stadsfietsen tot racefietsen en van fixed gear fietsen tot E-bikes. Goede service en advies staan bij ons voorop. In de drie jaar dat wij hier nu zitten zijn is het assortiment snel gegroeid en hebben we al een trouwe klantenkring weten op te bouwen.

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig in de werkplaats en op locatie werkzaamheden kan verrichten en die op termijn ook andere mensen kan begeleiden in de werkplaats. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die aan de volgende eisen voldoet;
-    Ervaring als (fiets)monteur
-    Zelfstandig
-    Flexibel
-    Geen 9-tot-5 mentaliteit
-    Harde werker

Wij bieden
-    Marktconform salaris
-    Open en flexibele werkomgeving
-    Lekkere koffie

Heb je interesse, vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Elektrische fiets

Altijd al een elektrische fiets willen proberen? Wij hebben een groot assortiment met diverse merken zoals Qwic, Puch en DutchID

Lees verder...

TrapTours

Op zoek naar een leuk uitje voor hety hele gezin, een bedrijfsuitje of gewoon een leuke rondleiding door de stad? TrapTours!

Lees verder...

Haal&Breng Service

Ook geen zin om uw fiets naar de werkplaats te brengen en weer op te halen? Voor slechts 5 euro komen wij uw fiets halen of brengen op elke gewenste locatie in of rondom de stad!

Lees verder...

Website Security Test